L’H>Play: confección y publicación de páginas web

L’H>Play: Abierta la inscripción para el curso Confección y publicación de páginas web, certificado de profesionalidad gratuito con prácticas laborales impulsado por el Ajuntament de L’Hospitalet. Entre 18 y 29 años.
Comenzamos el 5 de marzo de 15 a 20h. en Torre Barrina.

[Inscripción]

Volia informar-te d’una bona oportunitat que ens ha sorgit, per a formar-te per a una professió, i ajudar-te a trobar una feina, de forma 100% gratuïta. Es tracta del Programa L’H Play, un projecte de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat que ofereix cursos de llarga durada amb pràctiques en empresa, i on comptaràs en tot moment, durant i després del curs, amb el suport d’una persona tècnica de seguiment a la teva disposició, que et posarà en contacte amb empreses, et donarà sessions d’orientació laboral personalitzades, i amb qui podràs fer tutories per millorar la teva ocupabilitat (millora de currículum, preparar una entrevista). Els cursos són 100% subvencionats, tenen una durada aproximada de mitjans de febrer a finals de juliol, i són els següents:

–           Tècnic en confecció y publicació de pàgines web (480 hores)

–           Tècnic en desenvolupament de productes audiovisuals multimèdia interactius (animacions 3D) (460 hores)

–           Tècnic d’il·luminació i so d’espectacles en viu (535 hores)

–           Tècnic de maquina escènica d’espectacles en viu (375 hores)

Els requisits per poder matricular-se són: tenir entre 16 i 29 anys, estar en situació d’atur, i estar inscrit/a al Programa de Garantia Juvenil en el moment d’iniciar la formació (si no ho estàs, t’informarem com ho pots fer).

Si estàs interessat/da, i/o saps d’algú a qui li pugui interessar, si us plau truca’ns al 934024020, o adreça’t directament a les sessions informatives per fer la pre-inscripció a:

–          MATÍ: dijous 1 de febrer a les 11:00h a l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, ubicat a Carretera del Mig 85-87 de l’Hospitalet de Llobregat.

–          TARDA: qualsevol tarda de dilluns a dijous, demanant abans cita prèvia, al Centre de Recursos per a l’Ocupació ubicat al carrer Paris 71 de l’Hospitalet de Llobregat.

Etiquetado , , , , , , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *