éxito del instameet #wwm11barcelona

InstaMeet WWIM11Barcelona. Clic para descargar en alta resolución
[Clic para descargar en alta resolución]

Gracias a todos los que habéis venido al InstaMeet #WWIM11Barcelona #WWIM11, día mundial de Instagram. A pesar del pronóstico del tiempo, hemos demostrado una vez más que si se quiere, se puede. Fuimos más de 150 recorriendo y fotografiando el Centre Cultural El Born, l’Estació de França, el Passeig de Picasso, l’Umbracle del Parc de la Ciutadella y el Convent de Sant Agustí.

wwim11barcelona - instameet-4400
wwim11barcelona - instameet-23

Lo cierto es que ni siquiera entrábamos en el encuadre ultra-angular de la GoPro:


[Ver en YouTube HD]

@movilgrafias y @fotonline.es realizaron eventos en seis ciudades españolas, y en Barcelona, con la colaboración de @loves_barcelona, @dragonka, @roldixbcn y un servidor, organizamos una foto-gymkana en tiempo real con más de 700 fotografías publicadas.

Éstas son algunas de las ganadoras:

Fotografías premiadas WWIM11Barcelona

Fotografías premiadas WWIM11Barcelona

y estos los premios:

-Una noche de en un Hotel Rusticae, @rusticae;
-Un Taller de Fin de Semana a elegir por el ganador del Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya: @iefc;
-Los CD Imaginant Miró (Ignasi Terraza Trio), Live at Jamboree (Andrea Motis & Joan Chamorro Quintet feat. Scott Hamilton), The Sand – Live (Bernat Font Trio) y Live at the Living Room – Bangkok (Ignasi Terraza TRio) de Swit Records: @switrecords;
-4 tazas de diseño (motivos distintos) de Souvenir Singular, @souvenir_singular;
-Un póster mosaico de 50x70cm con tus mejores fotos (35, 54 o 70 imágenes) y una copia en impresión digital Glicée de alta calidad sobre papel artístico fine art 100% algodón, tamaño de 25×25 cm de @25x25photo;
-Tres camisetas recuerdo del evento personalizadas con el nick de @samarretes
-El libro ‘Fotografía preguntas y respuestas’ (Zack Arias) de Photoclub Anaya multimedia, @photoclub_es.

También hemos contado con 25 promocodes para la app 645 PRO Mk III y 25 promocodes para la app PureShot de Jag.gr · Mike Hardaker.

que entregamos en el Bar del Convent del Centre Cívic Sant Agustí.

WWIM11Barcelona

Allí contamos con una actuación de Cantabile (@cor_cantabile).

Cantabile en el Instameet
Cantabile en el Instameet
wwim11barcelona  instameet-4681

El Diari ARA publicó:

El InstaMeet WWIM11Barcelona en el Diari Ara

Núvol, el digital de cultura publica ‘“InstaMeet”, una foto a cada instant’, un artículo de Josep Maria Cortina:

“…La revolució que va representar la fotografia digital fa ara uns quinze anys ha adquirit una nova dimensió, més important encara, amb la incorporació de les càmeres als telèfons mòbils, sobretot als anomenats “smartphones”, i a la immediata transmissió de les imatges. Pensem que avui hi deu haver un parc mundial de mòbils al voltant de 5.500 milions d’aparells i que s’estima que un 80% estan equipats amb càmera. Imagineu-vos doncs la quantitat de fotògrafs potencials que han aparegut en molts pocs anys.
Els smartphones, que en els darrers anys creixen de forma imparable, poden utilitzar aplicacions molt senzilles i potents alhora que permeten editar les fotografies, crear àlbums i compartir-les a través de les xarxes de comunicació instantàniament. Han sorgit, gairebé com bolets, serveis d’emmagatzematge i un dels més importants és Instagram, l’organitzador de la trobada “InstaMeet” que s’ha celebrat aquesta setmana a moltes ciutats de tot al món –entre elles, sis espanyoles- per iniciativa de las comunitats Movilgrafías y Fotonline. A Barcelona, l’organització ha estat coordinada pel fotògraf i artista visual Fernando Prats.
Al voltant de cent cinquanta usuaris addictes a Instagram han passat el dissabte d’un matí -que amenaçava molta pluja, però que finalment ha gaudit d’un temps molt més benèvol del que s’havia previst-, fent fotografies amb els seus mòbils i “pujant-les” immediatament a la xarxa per participar en un concurs que comptava amb nombrosos premis…”

[Leer artículo completo en Núvol]

[Enlace de descarga de instantáneas]

Etiquetado , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 pensamientos en “éxito del instameet #wwm11barcelona

  1. Excelente trabajo. Felicidades! !!

  2. Excelente trabajo. Felicidades! !!

  3. Muchas gracias por esta cronica!!

  4. Estuvo genial.. Encantado se haberte conocido

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *