el beso a klimt v2.0

El Bes a Klimt

Sònia Carmona i Albert Jordà | …de Klimt a Mafada…

“…A Sonia y a mi nos une un beso, un beso lleno de magia, de luz, de arrebato: el beso de Gustav Klimt. Para mí es fácil definir a Sonia. Lo podría hacer con 3 palabras: Sonia es…
el beso soñado”

Luis Eduardo Aute. Poeta, pintor, cantautor i cineasta.

¿Un autor que canta… ¿es un cantautor? Albert Jordà, líder de Papa:Noes, emprende un viaje en solitario (aunque no sólo) para aligerar su vestimenta y tomar aire. Aquí hay dulces melodías, guiños armónicos y ritmos desacomplejados. Hay formatos, instrumentaciones varias y lenguas entrecruzadas. Pero de todo lo que hay lo que hay sobre todo es voluntad, voluntad de libertad. Tan cierto como que existe cierto consenso que indica que “desvestirse es grato”. Así de cierto, así de (a)liger(ad)o.

Fernando Prats. Poeta, fotògraf, dissenyador i compositor.
Director de la revista Y sin embargo.

De Klimt a Mafada és un espectacle poètic-musical delicat i acústic en el que es donen de la mà la poeta i rapsoda Sònia Carmona i el cantant i músic Albert Jordà (Papa:Noes).

Les seves dues veus viatgen conjuntament a través de cançons-diàleg en les quals el recitat es fusiona amb la veu cantada. La guitarra, dos xilofons i el teclat hi posen les notes exactes.

El punt de partida del viatge és el llibre-disc El Bes a Klimt (autoeditat, 2007), una obra multidisciplinar signada per la Sònia Carmona on hi van col·laborar artistes i grups diversos de l’escena musical com Xavier Baró, Javier Alvarez, Helena Miquel (Facto delafe), Cris Juanico, Wagner Pá, Cabo San Roque, Gorka Benitez, Abús o David Carabén (de Mishima), entre altres.

A més dels duets inspirats en el quadre “El Bes”, de Gustav Klimt, s’hi sumen alguns dels temes que l’Albert Jordà ha creat tant en solitari com amb la seva banda habitual, Papa:Noes. Unes cançons amb una presència clau dins de l’espectacle per anar conduint la imaginació dels espectadors. Peces com Hàbitat, Silenci o Mafada actuen com a enllaç perfecte pels colors d’un dels pintors més simbòlics dels darrers temps.

Per a més informació:

www.myspace.com/soniacarmona
www.myspace.com/albertjorda

Etiquetado , , , , , , , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *