dirección de arte, diseño y fotografías de “imaginant miró”

Ignasi Terraza Trio_Imaginant Miró

Interior, Ignasi Terraza Trio_Imaginant Miró
Interior, Horacio Fumero_Imaginant Miró
Interior, Esteve Pi_Imaginant Miró

Portada, Ignasi Terraza Trio_Imaginant Miró

Ignasi Terraza Trio

[Amazon]

Ignasi Terraza, piano
Horacio Fumero, bass
Esteve Pi, drums

All tracks composed and arranged by Ignasi Terraza
__

Recorded at Auditori Pau Casals (Vendrell, Tarragona), on February 27th and 28th 2014
Mixed and mastered at Espai Sonor Montoliu (Lleida)

David Casamitjana Sound Engineer
David Cid Photography & Video
Fernando Prats Art Direction, Design & Photography
Miriam Guardiola Executive Producer

__

1 Imaginant Miró 4:11 · 2 El Segador 4:33 · 3 Nocturn 5:16 · 4 Polaritats 5:30 · 5 Noia, Jacints i Futbol 2:45 · 6 Van Gogh 4:45 · 7 Improvisació Serial 1:34 · 8 Dança Tribal 3:53 · 9 Caricies Sinusoidals 4:46 · 10 Espirals Cósmiques 4:40 · 11 Duke’s Visit 4:30

__

[EPK]
__

Una proposta artística diferent que uneix la música de jazz i la pintura a càrrec del pianista i compositor Ignasi Terraza i el seu trio.
La Suite Miró és una interpretació molt personal d’una sèrie de quadres de Joan Miró: Terraza convida el públic, que escolta la música a contemplar una obra pictòrica amb la imaginació. En la penombra d’una sala, el públic és convidat a imaginar una sèrie de quadres de Miró a través de la música de l’Ignasi Terraza Trio que sorprèn pel seu ritme i les seves sonoritats, i que mitjançant la seva interpretació jazzística ens convida a fer una suggestiva interpretació de l’obra d’art.
A partir d’una sèrie de descripcions sonores de cadascun dels quadres, Ignasi Terraza i el seu trio presenten els temes inspirats en la pintura de Miró. D’aquesta manera es convida als espectadors a desenvolupar la imaginació pictòrica per donar color a les imatges a través de la música de jazz. La capacitat de despertar emocions i sensacions de Terraza s’ha demostrat al llarg de tota la seva carrera, en particular amb l’espectacle Jazz a les fosques, un projecte que va seduir al públic per la seva originalitat i personalitat única.
La historiadora de l’art Carlota Polo és l’autora de les audiodescripcions dels quadres, caracteritzades pel seu realisme pictòric i una gran qualitat literària.
Un altre atractiu de l’espectacle són les imatges projectades obra de l’artista visual David Cid, que ens proposa un diàleg entre imaginació i realitat.
Imaginant Miró al mateix temps també vol sensibilitzar al públic en general sobre l’ús de les eines d’accessibilitat per a persones amb discapacitat visual en museus i instal·lacions culturals.

__

[ Video ]


__

© Swit Records 2014

Etiquetado , , , , , , , , , , , , , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *