dirección de arte, diseño y fotografía de metròpolis / 8 ciutats, nuevo cd de la bab

'Metropolis 8 ciutats', BAb's Cd, 2012, portada
'Metropolis 8 ciutats', BAb's Cd, 2012, interior
'Metropolis 8 ciutats', BAb's Cd, 2012, contraportada

Dirección de arte, diseño, fotografía e iphoneografía del nuevo CD de la BAb, Big Acoustic band, dirigida por Alfons Carrascosa: Metròpolis / 8 ciutats, por fernandoprats para Estudi Prats.

*

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l’última versió, només us requerirà uns instants.

Aquest “Metrópolis / 8 ciutats” és el nou espectacle de la BAb, una de les big bands amb més solera del país. Aquest grup d’idees innovadores ens sorprèn amb un monogràfic dedicat a les vuit ciutats que més han captivat el seu director, Alfons Carrascosa. Una obra que recull amb forma orquestral, els records, les vivències i l’entorn de vuit ciutats del món amb les que el director ha tingut relació. Aquestes metròpolis han servit d’excusa per elaborar i confeccionar una obra oberta, on s’hi troben molt tipus d’influències.

És el mateix director qui ha ideat i arreglat aquest material inèdit, preparat per a l’ocasió. La barreja de colors, les influències més extremes, el record dels clàssics, les músiques del món, el jazz, el sentit de l’humor, la música de pel•lícules… Tot això ha inspirat Carrascosa a l’hora de preparar i adreçar les seves energies cap aquest projecte. La llibertat per donar una visió personal al món de la orquestració, juntant composicions de música clàssica, jazz, música de cinema, popular… amb les seves idees, fan que el projecte sigui ambiciós i arriscat alhora. Un homenatge a l’espectador que, a través dels seus ulls, vol sentir colors, i amb les seves orelles vol sentir més enllà.

Autoria: Alfons Carrascosa
Director: Alfons Carrascosa
Intèrprets: matthew simon / juliàn sanchez / jaime peña / juan de diego / víctor correa / aran montagut / tom johnson / sergi verges / pablo arias / guim garcia / xavier figuerola / victor de diego / joan chamorro / txema riera / rai ferrer / ramón àngel rey

Etiquetado , , , , , , , , , , , , ,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *